Årets høydepunkt: sommerturene 2015

Årets høydepunkt: sommerturene 2015

Publisert av Dag Krohn den 13.06.15.

Korpsets juniorer og aspiranter drar til Skien og den flotte korpsfestivalen på Gulset helgen 12-14. juni.

Møt opp for avreise fra Smestad skole fredag senest kl 17.00.

Felles buss, overnatting på flatseng i klasserom, mye korps og spilling i ulike varianter og gode rammer for sosialt samvær med mange musikanter, grillkveld, disco og leker.

Kort sagt mye moro fra ende til annen.   Deltakerne har fått tilsendt nærmere informasjon som inkluderer pakkelister, turregler og program.

 

 

Sommertur 21. – 25. juni;

Korpsets seniorer med wsg reiser til Island søndag etter skoleslutt.

Flytur med masse styr og sjauing med bagasje og instrumenter.  Under oppholdet blir det rom for egen spilling og musikalsk møte med skolekorps, fellesaktiviteter og fritid.

Vi bader i varme kilder (blå lagune), tar en  rundtur på den vakre øya (Golden Circle), får med oss islandshester og mye mer som Island kan by på og basen er Islands hovedstad.

Oppmøte på Gardermoen etter nærmere informasjon i god tid, dvs et par timer før flyavgang søndag kl  13.20.  Fly-retur til Gardermoen torsdag kveld. Musikantene hentes på flyplassen etter sjekk av bagasje og utstyr ca kl 20.00. Nærmere informasjon sendes deltakerne direkte så snart kabalen er stokket.

 

Frivillige til frakt av instrumenter til og fra flyplass tar kontakt med slagverksansvarlig for koordinering.  HUSK pass og forbered god pakking av  instrumenter!