Oppstartseminar på Gjøvik Vandrehjem i august

Oppstartseminar på Gjøvik Vandrehjem i august

Publisert av Dag Krohn den 13.06.15.

Oppmøte for avreise for høstens seniorer er fredag kl 16:45 og for juniorene (inkludert dagens aspiranter) lørdag  kl. 07:45.

Vi regner med avreise fra Gjøvik søndag i 15:30-tiden – turen tar ca 2 timer.

Dette er korpsets store og viktige oppstarts-satsning.  Erfaringsvis får deltakerne et godt løft, og kommer godt i gang etter sommerferien med nytt korpssemester .  Vi har veldig gode rammer rundt oppholdet med overnatting i koselige rom med senger på vandrerhjemmet.  Der blir vi også server god mat.  Det blir mye gøy og moro, sosialt samvær og ikke minst spilling.  Vi håper på vær som bestilt, og har som tidligere mulighet til å benytte områdets flotte badeanlegg.  Både vandrerhjemmet og skole-lokaler,hvor vi øver, er reservert forlengst.  Nå behøver vi bare på- og avmeldinger fra korpsets musikanter og foreldre som kan bidra til at kick-off arrangementet går sin gang. 

Egenandel etter korpsets rundhåndede sponsing av korpsets medlemmer  og foreldre er budsjettert til kr 650 per person.  Deltakeravgiften vil faktureres etter påmelding. 

Da seminaret kommer brått på etter sommerferien må vi ha SNARLIG tilbakemelding  fra de som kan og de som ikke kan delta i form av på- og avmelding på vedlagte spørreundersøkelse.  Det er viktig å vite om noen vet at de er forhindret fra å delta da vi har inngått avtaler for oppholdet og avtale om transport som må tilpasses deltakelsen. 

Foreløpig på- og avmeldingsfrist SNARESTog senest  25. juni 2015!!